Om Training For Travel

VÅRE TJENESTER

Vi tilbyr ulike nettbaserte kurs i reservasjonssystemet Amadeus og har kurs for ulike behov. Trenger du grunnopplæring, påbygging eller bare en oppfriskning? Vi kan legge til rette slik at du får akkurat den opplæringen du trenger. Et nettbasert kurs gir deg fleksibilitet til å studere når som helst og hvor som helst, i ditt eget tempo og når det passer deg.

Kjennskap til Amadeus er absolutt et fortrinn når du skal søke jobb i reiselivsbransjen og disse kursene gir deg akkurat denne kompetansen. Vi har kunder fra bedrifter som: Widerøe, HRG Nordic, Treider Fagskoler, Tromsø Kommune, NAV, Bodø Kommune, Aviator og SI-Reiser.

Målet vårt er å gi deg nødvendig kunnskap slik at du når dine personlige og profesjonelle mål.

KURSLEDER

Wenche Samuelsen har lang erfaring fra ulike deler av reiselivsbransjen. Hun er utdannet tariffinstruktør fra SAS hvor hun jobbet med opplæring og kurs i flere år. Hun er autorisert IATA Tariff Instructor og har jobbet med Amadeus siden 2001. Hun har jobbet for HRG Nordic som Travel Consultant og som kursinstruktør. Hun er i dag Fagansvarlig for Reiselivsutdanningen på Treider Fagskoler hvor hun også er faglærer innen reiseliv. I tillegg er hun prosjektleder og reiseleder for Carpe Diem/Escape. Hun jobber også som freelance med ulike opplærings-prosjekter i bransjen. 

© 2018 av Training for Travel. Driftes av Wix.com.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon