top of page

Om Training For Travel

VÅRE TJENESTER

Vi tilbyr nettbaserte kurs i reservasjons-systemet Amadeus og har kurs for ulike behov. Trenger du grunnopplæring, påbygging eller bare en oppfriskning eller konvertering? Vi kan legge til rette slik at du får akkurat den opplæringen og det kurset du trenger. Et nettbasert kurs gir deg fleksibilitet til å studere når som helst og hvor som helst, i ditt eget tempo og når det passer deg. Kjennskap til Amadeus er absolutt et fortrinn når du skal søke jobb i reiselivsbransjen og disse kursene gir deg akkurat denne kompetansen. Vi har kunder fra bedrifter som: Widerøe, HRG Nordic/GBT, Treider Fagskoler, NKI, Tromsø Kommune, Nordland Fylkeskommune, NAV, Aviator og SI-Reiser.

Målet vårt er å gi deg nødvendig kunnskap og kompetanse slik at du kan nå dine personlige og profesjonelle mål.

KURSLEDER

Kursleder Wenche Samuelsen har lang erfaring fra ulike deler av reiselivsbransjen. Hun er utdannet tariffinstruktør fra SAS hvor hun jobbet med opplæring og kurs internasjonalt i flere år. Hun er autorisert IATA Tariff Instruktør og har jobbet med Amadeus på ulike nivåer siden 2001. Hun har jobbet for HRG Nordic som Travel Consultant og som kursinstruktør. Hun har vært Fagansvarlig for reiselivsutdanningen 

på Treider Fagskoler/NKI hvor hun også jobbet som faglærer innen reiseliv i 15 år. Hun jobber i dag som prosjektleder og reiseleder for Carpe Diem/Escape Travel og som freelance med ulike opplærings-prosjekter innen reiseliv. 

bottom of page